sobota, 26 listopada 2016

Paszteciki naleśnikowe z pieczarkami.

Dania główne

Składniki


Przygotowanie

 
Wykonanie: 

Wszystkie składnik na ciasto naleśnikowe razem połączyć i przygotować ciasto. Rozgrzać patelnię i smażyć cienkie naleśniki. Pieczarki opłukać, pokroić razem z cebulą i przysmażyć a następnie zmielić. Dodać namoczoną i dobrze odciśniętą bułkę, przyprawy i całość dokładnie wymieszać. Gotowe naleśniki smarować cienko nadzieniem.
Zawijać w rulon i kroić na trzy części. Następnie obtaczać w jaju i bułce tartej. Smażyć lekko złociście i podawać z barszczem.
źródło: http://smaker.pl/przepis-paszteciki-nalesnikowe-z-pieczarkami,119234,tradycyjna-kuchnia.html

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz