niedziela, 17 lipca 2016

Przepis na: Sałatka z marynowanymi pieczarkami

Sałatki

Składniki

  • słoik pieczarek marynowanych 420 g po odsączeniu
  • ser żółty 200 g
  • puszka kukurydzy konserwowej
  • puszka fasoli białej konserwowej
  • puszka groszku konserwowego
  • jogurt typu greckiego 400 g
  • majonez 3 łyżki
  • ząbek czosnku przeciśn




Przygotowanie

  1. PRZYGOTOWANIE :
    Ser kroimy w kostkę, pieczarki na pół. Dodajemy pozostałe warzywa i przyprawiamy solą i pieprzem. Jogurt mieszamy z majonezem i czosnkiem. Wszystkie składniki razem dobrze wymieszać i gotowe.
  2. źródło: http://smaker.pl/przepis-salatka-z-marynowanymi-pieczarkami,117119,kasia90.html

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz