Awokado przekrój na pół, usuń pestkę, wybierz miąższ.
Cebulę, chilli (pozbawione nasion) i kolendrę drobno posiekaj.
Awokado utrzyj widelcem na gładką masę, dodaj cebulę, chilli, kolendrę, sok z limonki i oliwę. Dopraw solą, pieprzem, kuminem.
Guacamole dobrze jest schłodzić w lodówce. Podawaj np. z nachosami.
Awokado utrzyj widelcem na gładką masę, dodaj cebulę, chilli, kolendrę, sok z limonki i oliwę. Dopraw solą, pieprzem, kuminem.
Guacamole dobrze jest schłodzić w lodówce. Podawaj np. z nachosami.
Czytaj więcej na https://kobieta.interia.pl/kuchnia/news-pikantna-kolacja,nId,4348606,nPack,4#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome
źródło: https://kobieta.interia.pl/kuchnia/news-pikantna-kolacja,nId,4348606,nPack,4
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz