sobota, 28 kwietnia 2018

Sałatka warstwowa z rzodkiewką

Sałatka warstwowa z rzodkiewką

Składniki

20 dag szynki
4 jajka
pęczek szczypiorku
20 dag sera żółtego
pęczek rzodkiewki
majonez

Sposób przygotowania przepisu:

Sałatka warstwowa z rzodkiewką
  • 1. Szynkę pokroić w paski lub kostkę.
  • 2. Jajka ugotować, pokroić w kostkę.
  • 3. Szczypiorek pokroić drobno.
  • 4. Rzodkiewkę najlepiej w kostkę.
  • 5. Układać warstwami jak na zdjęciu lub wg swojego pomysłu.
    Składniki na małą miskę.
źródło: https://www.przyslijprzepis.pl/przepis/salatka-warstwowa-z-rzodkiewka-1

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz