Składniki
- seler konserwowy 1 słoik
- kukurydza (lub fasola czerwona) 1 puszka
- szynka 20-25 dag
- ser żółty (twardy) 25 dag
- ogórki konserwowe 1/2 słoika
- majonez
- sól, pieprz
Przygotowanie
1.seler i kukurydze odcedzić,
2. szynkę, ser pokroić w kostkę,
3. ogórki pokroić w kostkę, wyłożyć na chwilę na sitko,
4. składniki połączyć, dodać majonez, doprawić solą i pieprzem
2. szynkę, ser pokroić w kostkę,
3. ogórki pokroić w kostkę, wyłożyć na chwilę na sitko,
4. składniki połączyć, dodać majonez, doprawić solą i pieprzem
źródło: http://smaker.pl/przepis-salatka-6-grzechow,122943,asia67.html
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz